SAPANCA YAZ OKULLARI YENİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

SPOR

SAPANCA YAZ OKULLARI YENİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sapanca Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Sapanca yaz futbol okullarının bu haftaki misafirleri Sapanca Aile Hekimi Dr. Erkan Dikmen ve Sakaryagücü futbol takımı oldu.

Her ay bir doktoru sporcular ile buluşturacak olan yaz futbol okulunun ilk konuğu olan Aile Hekimi Dr. Erkan Dikmen  genç sporcular ile buluşmasında sağlıklı beslenme, kötü alışkanlıklardan uzak durma ve sporcu sağlığı hakkında bilgiler verdi.

Söyleşinin ardından Sakaryagücü spor ile maç yapan Sapanca yaz futbol takımı 2002, 2003, 2004 ve 2005 doğumlu sporcular maç sonu birbirlerine çektikleri penaltılar ile maçı izlemeye gelen ailelere keyifli anlar yaşattılar.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sakaryagücü'nün tecrübeli antrenörü Çetin Çal, "Bu yaş grubu için maç yapmak önemli, hocalarımız bizleri davet etti bizde daveti kırmadık geldik. Sporcularımızın güzel zaman geçirdiği bir gün oldu. Genç sporculara ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yardımcı Antrenör Hasan Kösemen ise "Penaltı atışları sonrası  sporcuların birbirleriyle tokalaşması görülmeye değerdi. Sahalarda da böyle güzellikleri görmek için bizler disiplinli, ahlaklı ve eğitimli sporcular yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu yaştaki  kardeşlerimize bunları aşılayamazsak ilerde hepimizin ve ülke futbolunun sıkıntılar çekecektir" diye konuştu.