SAPANCA YAZ SPOR OKULLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

SPOR

SAPANCA YAZ SPOR OKULLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sapanca Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Sapanca yaz spor okullarında çalışmalar devam ediyor.

Sapanca'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren yaz spor okulları Sapanca koordinatörü Bayram Ay "Sapanca ilçemizde voleybol, basketbol, karate, güreş ve futbol branşlarında düzenlenen kurslarımıza yoğun bir talep var. Ücretsiz olan yaz spor okullarını sporcularımıza armağan eden başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Voleybol takımı antrenörü Mine Polat çalışmaların verimliliğini arttırabilmek amacı ile iki grup halinde eğitim verdiklerini belirtti. Polat, "Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada üç gün eğitim veriyoruz. Toplam 80 öğrencimiz mevcut.  İlk grubumuz  13:00 – 14:00 saatleri arası ikinci grubumuz  ise 14:00  - 15:00 saatleri arası çalışıyor" diye konuştu.

Karate kursları Antrenörü Tayfun  Kobaş ise "Antrenmanlarımız pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 2 grup halinde devam ediyor. Toplam 70 sporcu ile 13:30 – 15:30 saatleri arasında çalışıyoruz. Kurslarımıza yoğun bir katılım var" dedi.