DEVRİM GÜRENÇ SAPANCA'DA KLİP ÇEKTİ

GÜNCEL

DEVRİM GÜRENÇ SAPANCA'DA KLİP ÇEKTİ

Aşk-ı Devrim'' isimli solo albümüyle adını duyuran şarkıcı Devrim Gürenç, Sapanca'da klip çekti.

Yücel Arzen'le gerçekleştirdiği düet albümdeki ''yarim yarim'' ve ''iki alyans'' isimli şarkılarla tanıdığımız Devrim Gürenç, müzikal yolculuğuna ''Aşk-ı Devrim'' isimli solo albümüyle devam ediyor.

Prodüktörlüğünü Devrim Gürenç ve Pınar Yalçın'ın üstlendiği albüm, söz ve müzikleri çok değerli güfteciler ve bestecilere ait,dokuz şarkı ve bir remix'ten oluşuyor. Aranjörlüğünü ve müzik yönetmenliğini Selim Çaldıran'ın gerçekleştirdiği albüme müzik otoriteleri arşivlik gözüyle bakıyor.

Aranjesi Özgür Yedievli tarafından yapılan albümün çıkış çalışması olan ''Olsun Tanrım'' , bir çok isim sanatçıya vermiş olduğu şarkılarıyla adını duyuran Aysuda Ülkü Zeren'e ait. Zeren aynı zamanda albümün isim annesi.

Sanatçının Sapanca'nın eşsiz doğa manzarasında çekilen klibinin yönetmenliğini ise Ahmet Ergün Işık yaptı.Kadife sesi ve hanımefendi duruşuyla adından söz ettiren Devrim Gürenç,hayata dair biriktirdiği ne varsa bu albüme taşıdığını ve aşkta devrim yapacak şarkılar seslendirdiğine inandığını belirtiyor.