BEŞİKTAŞ'TA MEHMET USLU SESLERİ

SPOR

BEŞİKTAŞ'TA MEHMET USLU SESLERİ

Beşiktaş'ın en çok sıkıntı çektiği bölgesi olan sol bek için arayışlar sürüyor. Siyah-Beyazlılar, Tosiç'ten sonra Kartalspor'un yıldızı Mehmet Uslu'yu takibe aldı.

Yeni hedef: Mehmet Uslu!

İsmail Köybaşı ve Uğur Boral'ın sakatlığının ardından, devre arasında alınan Gökhan Süzen'in de beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Beşiktaş sol bek arayışlarına başladı. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'nin yıldızlarından Sırp oyuncu Dusko Tosiç'i izleten Siyah-Beyazlılar, bu kez rotayı PTT 1. Lig takımlarından Kartalspor forması giyen mehmet Uslu'ya çevirdi. Sezon boyunca oldukça etkili bir performans ortaya koyan ve 29 maçta forma giyen Uslu, savunmada oynamasına karşın takımın en golcü ismi olmayı başardı. 9 gol atıp, 2 de asist yapan 25 yaşındaki futbolcu, form durumuyla Beşiktaş'ın dikkatini çekti. Siyah-Beyazlılar, Kartalspor'un Adana Demirspor'u 3-1 yendiği mücadelede mehmet Uslu'yu izledi.

3 takım daha takipte

Adana Demirspor karşısında 3-1 kazanan Kartalspor'da gollerin 2'sine imza atan mehmet uslu için olumlu rapor verildi. Yöneticiler bu oyuncu için sezon sonunda Kartalspor'un kapısını çalabilir. Uslu'yu tek isteyen takım ise Beşiktaş değil. Kayserispor, Karabükspor ve İBB de, genç oyuncuyu takibe aldı.

Çok yararlı olur

Mehmet Uslu, Sakarspor'da yetişti. Sakarya ekolünden gelen bir oyuncu. Uzun süredir Kartalspor forması giyiyor. Takımı kötü bir sezon geçiriyor ancak Kartal'ın ayakta kalan tek ismi olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar 9 gol atarak forvetleri bile gol sayısı konusunda katladı ancak hiçbir karşılaşmada asli görevi olan sol beki unutmadı. Mevkiisinde çok iyi ve sürpriz çıkışlar yaparak takımına önemli katkı sağlıyor. İyi bir sol ayak. Hem serbest atışlarda çok etkili, hem de topu oyuna sokma konusunda çok başarılı. Çok genç değil ancak yaşlı da değil. Şu ana kadar Süper Lig'de forma giymemesine karşın bu durum kendisi adına handikap olmayacaktır. Eğer üzerine düşülürse çok faydalı olabilecek bir isim.