TÜM TAKIMLAR ONUN PEŞİNDEN KOŞUYOR, BABA USLU OĞLU İLE GURUR DUYUYOR

SPOR

TÜM TAKIMLAR ONUN PEŞİNDEN KOŞUYOR, BABA USLU OĞLU İLE GURUR DUYUYOR

Kayserisporlu yöneticiler dün İstinyepark'ta Mehmet Uslu ile bir araya geldi. Genç oyuncu prensipte "Evet" dedi.

Kayserispor aradığı sol beki PTT Birinci Lig'de buldu. Sarı-Kırmızılı kulüp Kartalspor'un genç sol beki Mehmet Uslu ile görüşmelere başladı. İlk görüşmenin olumlu geçtiği ve Mehmet'in önümüzdeki sezon Kayserispor forması giyeceği öğrenildi. Mehmet Uslu bilindiği gibi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun da oğlu.

Sapanca Gençlikspor'da futbol hayatına başlayan Mehmet Uslu, buradan Sakaryaspor'a geçti. İki sezon Sakaryaspor'da görev aldıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Hacettepe'ye transfer oldu. Burada sadece iki karşılaşmada oynatıldı ve ilk sezonunun ara transfer döneminde yarım sezonluğuna Kartalspor'a kiralandı. Kartalspor'da gösterdiği performansla Kartalspor idarecilerin beğenisini kazandı ve 2009-10 sezonunda Kartalsporlu oldu. Kartalspor'daki 2. sezonunda 1'i Türkiye Kupası, 30'u da lig karşılaşması olmak üzere 31 maçta forma giydi.

3. Sezonunda 30 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı. Bu sezon Kartalspor'daki en golcü sezonunu geçirdi. Bu sezonunda 31 lig karşılaşmasında forma giyerken bu maçlarda 3'ü Penaltıdan 3'ü de Serbest vuruş olmak üzere 10 gol üreten golcü sol bek, 2'de asist yaptı. Yakaladığı bu başarılı performans ile bir dönem Beşiktaş'ın takibe aldığı oyuncuyu Süper Ligden birçok takımın istediği biliniyor. Özellikle Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük çaba harcıyor. Ancak, dün yapılan görüşmede gönlünün Kayserispor'da olduğunu söyleyen Mehmet Uslu'nun sezon bitmesinden sonra resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.