KIRKPINARSPOR ŞAMPİYONA ÖNCESİ SON ZİYARETİ BAŞKAN USLU’YA YAPTI

SPOR

KIRKPINARSPOR ŞAMPİYONA ÖNCESİ SON ZİYARETİ BAŞKAN USLU’YA YAPTI

Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya’yı temsil edecek olan Kırkpınarspor, yolculuk öncesi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’yu ziyaret etti.

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası için Yalova'ya gidecek olan Kıkrpınarspor, yolculuk öncesi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'yu makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Yusuf Serbes, Yöneticiler Ahmet Bakırtaş ve Ümit Ersöyleyen ile Antrenörler Nuri Çelik ve Mehmet Uçar, takım oyuncuları ile birlikte Sapanca Belediyesine gelerek bir süre Başkan Uslu ile görüştü.

Ziyarette konuşan Uslu, "Gençlerimizin bu aşamaya bile gelmesi bizim için mutluluk verici. Ümit ediyorum başarınızı daha da ileriye taşıyacaksınız. Bizler belediye olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ümit ediyorum başarılı sonuçlar ile geri döneceksiniz" dedi.

Kulüp Başkanı Serbes ise "Sapanca Belediye Başkanımız İbrahim Uslu'ya sezon başından itibaren kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Başkanımız her ihtiyacımız olduğunda hiç tereddüt etmeden yardım etti. Yalova'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda konaklayacağımız otelin ücretini ve şampiyona süresince yapacağımız tüm masrafları karşılayacağını belirtti. Kulübümüzde spor yapan iki yüze yakın sporcu ve yöneticiler adına yaptıkları yardımlardan ve gençlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizin yetişmesinde Kırkpınarspor kulübü olarak gençlerimizin yetişmesinde bizlerin de katkısı olduğu için mutluyuz. İleriki dönemlerde başkanımızın da desteği ile sporcularımızın daha da yukarı taşımayı planlıyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kırkpınarspor kafilesi ziyaret sonrası Yalova'ya doğru hareket etti.