İŞTE SAPANCA’DA Kİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNUN AYRINTILARI

YAŞAM

İŞTE SAPANCA’DA Kİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNUN AYRINTILARI

Sakarya’nın Sapanca, Adapazarı ve Arifiye ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Sakarya İl Jandarma İstihbarat ve Kaçakçılık timleri; Sapanca ilçesinde 7, Adapazarı ilçesinde 2 ve Arifiye ilçesinde 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 2 adet tabancayla bu tabancalara ait 120 adet fişek, 1 av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet uyuşturucu hap, 123 kök kenevir, 23 gram kenevir tohumu, 240 gram esrar ve bir adet esrar kurutma düzeneği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler S.Ş. (18), O.Ş. (20), E.D. (21), H.Y. (23), Y.Ö. (24), E.K. (25), M.Ö. (25) ve C.Y. (39), Sapanca İlçe Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan şahıslardan O.Ş.'nin "hırsızlık" suçundan, C.Y.'nin ise "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlarından sabıkalı olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 8 kişi  Mahkemece adli kontrol cezası ile serbest bırakıldı.