CHP'DEN AKİL İNSANLAR AÇIKLAMASI

SİYASET

CHP'DEN AKİL İNSANLAR AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, 2 Mayıs 2013 Perşembe günü Sakarya’ya gelecek olan Akil İnsanlar ile alakalı olarak basın açıklamasında bulundu.

CHP Sakarya İl Yönetim tarafından yapılan açıklama şöyle:

" Akil İnsanlar, 2 Mayıs 2013 Perşembe Günü saat 13.00'da sadece kadınlara, 15.00'dan sonra ise Sivil Toplum Kuruluşları ile Elmas Otel'de bir araya geleceklerdir. Akil İnsanlar heyetinde bulunan bazı kişiler, verdiği demeçlerde 'bizim bir şey bildiğimiz yok, sadece insanları dinlemeye gidiyoruz' minvalinde sözler sarf etmektedirler. İnsanları sadece dinlemek için akil olmaya gerek var mıdır?"

Katılımı çok göstermek ve insanların ilgilendiği imajını oluşturabilmek için toplantıya, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ya da Özel İdare tarafından kredilendirilen kadınları davet ediyorlar. Biz bütün kadınlarımızın toplantıya katılımlarını diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, söyleyecek sözü olan, düşüncelerini paylaşmak isteyen her bireyi orada görmek istiyoruz.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen bu toplantının, halkımızın düşüncelerini bilen AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nun Sakaryalıları tehdit edercesine söylemlerini içimize sindiremiyoruz.

Akıl almak için insanlar buraya geliyor. Ey Sakarya halkı; al TÜRK BAYRAĞINI sende gel. Fikri olan konuşacaksa hepimizin fikri var.