AK PARTİ SAPANCA İLÇE TEŞKİLATI AFYONDA

SİYASET

AK PARTİ SAPANCA İLÇE TEŞKİLATI AFYONDA

Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatı istişare ve değerlendirme kampı için gittiği Afyon Güral otelde bir toplantı gerçekleştirdi.

Lavanta kongre salonunda gerçekleşen toplantıya kampta bulunan bütün misafirler katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Nazmi Bostancı yaptı. Bostancı "Sapanca ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu istişare ve değerlendirme toplantısına hoş geldiniz. Ayrıca toplantıya katılan değerli yönetici arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, kadın kollarına, gençlik kollarına ve mahalle ve köy başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezin üye çalışmalarına verdiği önemi hepimiz biliyoruz, bu konuda kadın kolları ve gençlik kolları başarılı çalışmalar yapıyor. Mahalle ve köy başkanlarımızın isim listesi kesinlik kazandı, sandık görevlilerimiz ise yüzde 80 belirlendi ve yüzde 20lik bölüm için değerlendirmelerimiz sürüyor.

Genel Merkez yeni büyükşehir yasası için bir kitapçıklar gönderdi. Büyükşehir yasasında her türlü bilgi ve açıklama, ne gibi faydaları var, bunlar anlatılıyor. Bu kitapçık ilçe teşkilatımızda mevcut, isteyen ve arzu eden yönetici arkadaşlarımız alsınlar mahallelerinde, eşine dostuna anlatarak bilgilendirmeler yapsınlar. Vatandaşın akıllarında kalan soru işaretlerini gidersinler. Ayrıca Ak Parti'nin 10 yılda yapmış olduğu çalışmalar var, bunula ilgili hazırlanan kitaplarımızı da almanızı istiyorum. Kitaptaki önemli hususları not almanız, Ak Parti ne yaptı bu zaman kadar diye sorduklarına anlatacak bilgilere sahip olmalısınız" dedi.

Bostancının ardından kürsüye çıkan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. İlçe Başkanımız Nazmi Bostancı'ya da parti adına düzenlediği kamp için teşekkür ediyorum. 2009seçimlerinden bu yana yapılan çalışmalar ve devam eden projeleri anlatan bir sunum hazırladık. Bu sunumda göreceğiniz projelerin tamamını haziran sonu itibari bitirmiş ve kullanıma sunulmuş olacak. Yapılan bu projeleri de iler ki günlerde parti teşkilatı ve belediye meclis üyelerimizle beraber gezerek yerinde görerek anlatacağız. " dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Ak Parti'nin 10 yılda neler yaptığını anlatan video ve SapancaBelediye'sinin yapmış olduğu çalışmaları anlatan sunum yapıldı. Teşkilat ertesi gün Sapanca'ya hareket etti.