YILDIRIMSPOR :2  SAPANCASPOR: 3

SPOR

YILDIRIMSPOR :2 SAPANCASPOR: 3

Yıldırmspor konuk ettiği Sapanca Gençlikspor karşısında mağlup duruma düşüp beraberliği yakalamasına rağmen 83 ncü dakikada yediği gol ile sahadan yenik ayrıldı.

Yıldırmspor konuk ettiği Sapanca Gençlikspor karşısında mağlup duruma düşüp beraberliği yakalamasına rağmen 83 ncü dakikada yediği gol ile sahadan yenik ayrıldı. Maçta önemli hakem hataları meydana geldi. Hakem Yunus Eren tecrübesi ile ilk yarıyı güzel bir şekilde sona erdirdi.

İkinci yarıda maç yine sorunsuz devam ederken  Yunus Eren tartışılır pozisyonlarda takdir hakkını misafir takıma kullanınca Yıuldırımspor kenar yönetiminde bulunan Kulüp Başkanı Kemal Pekin'i saha dışına yolladı. Kemal Pekin maçın sekteye uğramaması için koşar adımlar ile tribüne çıktı. Hakem Eren maçın gidişine göre yine tartışılacak birer pozisyonda Sapanca Gençlikspor dan Bülent ve Yıldırımspordan Furkan'a ikinci sarıdan Kırmızı kart gösterdi. Yunus Eren oyunu durdurup anlaşılmaz bir şekilde Mutlu'ya Kırmızı kart gösterdi sonra yardımcısı Ahmet şanslı ile konuşup Kırmızı kartı iptal ederek Sarı kart gösterdi.

Maçın en önemli hatası son dakikalarda oldu.Yıldırımspor atağında savunmanın önünden topu kapıp kaleye giden Çağatay için Yardımcı hakem Tayfun Güz pozisyonun gerisinde kalınca ofsayt bayrağı kaldırdı ,Hakem Yunus Eren akını kesti. Büyük olasılıkla Gol olabilecek akının kesilmesi sonucu itirazlarını sürdüren Murat Gürtürk saha dışına yollandı ve Yıldırmspor maçın son anlarını yöneticisiz ve Antrenörsüz tamamladı.

Maçta Golleri ise Sapanca Gençlikspor adına 34. dakikada Bülent, 55 .Dakikada Yalçın, 83. Dakikada Cihangirden , Yıldırımspor adına 45+1. Dakikada Penaltıdan Ensar ve 70.Dakikada Fatih'ten geldi. Maçtan sonra Yıldırmspor yönetiminden hakem yönetiminde çok sert eleştiriler yapıldı.

Yıldırımspor : 2 – Sapanca Gençlikspor : 3

Saha : Erenler Atatürk- Sentetik

Hakemler : Yunus Eren * Ahmet Şanslı * Tayfun Güz *

Yıldırmspor : Oğuzhan * Furkan (KK) Birkan ** Muhammed ** Alkan *** ( Orhan**) Semih ** Yunus **(Çağatay**) Fatih *** Mutlu ** Volkan ** Ensar ** (Fırat**)

Antrenör : Murat Gürtürk

Sapancagençlikspor: Rıdvan ** Erdi **(Ö.Hakkı**) Abdullah ** Ümit ** Cihangir ** Yasin ** Furkan ** Erhan ** Yalçın ** Oktay Mete **(Cihat**) Bülent (KK)

Antrenör : Osman Başer

Kırmızı Kart: Furkan (Yıldırımspor) Bülent (Sapancagençlikspor)

Goller : Dk 34 Bülent Dk 55 Yalçın Dk 83 Cihangir (S.Gençlikspor ) Dk. 45+1 (Pen) Ensar Dk 70 Fatih (Yıldırmspor)