SERDİVANSPOR: 1 - KIRKPINARSPOR: 0

SPOR

SERDİVANSPOR: 1 - KIRKPINARSPOR: 0

Sakarya Süper Amatör Lig Play-off grubunda Serdivanspor, Kırkpınarspor'u 1-0 mağlup etti.

ERKEN GELEN GOL ŞAŞIRTTI

Maçın henüz 2. Dakikasında Kırkpınarspor ceza alanı içerisinde bomboş kalan Özgür göstere göstere attığı golle takımını 1-0 Öne geçirdi. Golden sonra fark geleceğini düşünen seyirciler dakikalar geçtikçe hayal kırıklığına uğradılar. Kırkpınarspor defansı kapanınca Serdivanspor sayısız gol fırsatlarından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Sona erdi.

İKİNCİ YARIDA KIRKPINARSPOR BAŞABAŞ OYNADI

Maçın ikinci yarısında ise tamamen dengeli bir futbol oynayan Kırkpınarspor rakip kalede defalarca gol pozisyonu yakaladı ancak Serdivanspor bu defa 1-0'ı korumak adına çabalamaya başladı. Geçen dakikalar maçın hızını ve heyecanını arttırırken 2. Dakikada gelen golle Serdivanspor maçın karlı çıkan tarafı oldu ve bu galiyibetle gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan takım olmayı başardı.

SAHA: Karaman Sentetik

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu*** Murat Taşçıkar*** Salim Karahan***

KIRKPINARSPOR: Ali*** Ö. Faruk** ( Murat** ) İlyas*** Kamil** Erkan** ( Yücel** ) Muharrem*** Yıldırım*** Şahin** Şenol** Erhan*** Mustafa*** ( Hasan** )

ANTRENÖR: Mehmet Uçar

SERDİVANSPOR: Burak*** Ertuğrul*** Gökhan Çekiç*** Enes*** Fatih*** Bünyamin*** Kemal*** Erkan** Aykut** Özgür*** Hakan***

ANTRENÖR: Reşat Saplat

GOL: Dk. 2 Özgür ( Serdivanspor )