CHP AKYAZI’DAN ''YOL EMEKÇİLERİYLE EL ELE'' PROJESİ

SİYASET

CHP AKYAZI’DAN “YOL EMEKÇİLERİYLE EL ELE” PROJESİ

CHP Akyazı İlçe Başkanlığı, oluşturulan sosyal projeler kapsamında "Yol Emekçileriyle El Ele" projesini gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Örgütleri sosyal projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. CHP Akyazı İlçe Başkanlığı, taşımacılık yapan şoförlerin sorunlarını dinlemek ve sorunlara yönelik çözüm sunmak amacıyla tır ve kamyon şoförleriyle görüştü.

İlçe Başkanı Muzaffer Başer, Proje Danışmanı Derya Ulubilen ve grup üyeleri tır ve kamyon şoförlerinin sorunlarını dinledi. Projeye İl Başkanı Ecevit Keleş de destek verdi.

Uygulamanın oluşturulacak fikirler için bir altyapı projesi olduğunu belirten İlçe Başkanı Muzaffer Başer," Taşımacılık sektöründe emek sarf eden vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip Akyazı'da konuyla ilgili yapılabilecek çalışmaları değerlendireceğiz ve buna uygun projelerimizi yönlendireceğiz. Zamanla konuyla ilgili projelerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız."dedi.

Akyazı Tırcılar ve Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muhammet Emin Demirtaş, sorunlar karşısında duyarlılık gösteren CHP'li heyete teşekkür ederek, ziyaretlerinden ötürü memnun kaldıklarını belirtti.