CHP İL YÖNETİMİ SAKARYA KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET

CHP İL YÖNETİMİ SAKARYA KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Yönetimi, Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nazmi Seviç, Hayriye Atabey Okyay ve Hakan Torun, Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Ünal Küçükyılmaz'ı makamında ziyarette bulundu. 

Sakarya'da sağlıkla ilgili sorunları şeffaflıkla aktararak sorunların çözümü için var gücüyle çalışan Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Ecevit Keleş, "Göreve başladığı günden bu yana Sakarya'daki sağlık sorunlarıyla ilgili olarak yaptığı tespitlerle ve bu sorunlara yönelik düzenlediği çalışmalarla ilimize kattığınız değerden ötürü teşekkür ediyorum.İlimizde sağlık sektöründe geliştirilmesi ve çözülmesi gereken sorunlar bulunmaktadır. Tüm gün vatandaşlarımız tarafından bize bu sorunlar aktarılıyor. Sizlerinde çabasıyla Sakarya'mızı sağlıkta daha iyi noktalara getirmek en büyük temennimizdir.  İlimiz için yaptığınız çalışmaları yakından takip etmekteyiz. Sorunların çözülmesi demek vatandaşımızın daha iyi sağlık hizmeti alması demektir. Vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için sizi her zaman destekliyoruz."dedi. 

Ziyaretten memnuniyetini belirten Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, Sakarya'da geliştirilen sağlık sürecini aktararak yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ünal Küçükyılmaz," Göreve geldiğimiz gün itibariyle gece gündüz demeden sorunları çözmek ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla var gücümüzle çalışmaktayız. Yoğun bakım ünitelerinde geliştirilmelerimiz devam ediyor. Yeni Doğan ünitemiz de hizmete girmiştir. Amacımız vatandaşımızın memnuniyetini arttırmaktır."sözlerini ifade etti. 

Küçükyılmaz, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Ecevit Keleş'e ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.