CHP 'MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜMÜZÜN ORGANİK YUMURTALARI' PROJESİ DÜZENLEDİ

SİYASET

CHP 'MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜMÜZÜN ORGANİK YUMURTALARI' PROJESİ DÜZENLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Serdivan İlçe Örgütü’nün organik üretime dikkat çekmek amacıyla uyguladığı Milletin Efendisi Köylümüzün Organik Yumurtaları projesi kapsamında organik yumurta ve tarım ürünleriyle kahvaltı düzenlendi.

CHP Serdivan İlçe binasında gerçekleşen kahvaltıya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, Serdivan İlçe Başkanı Haluk Akbay, Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Çakır, İl- İlçe yöneticileri, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Serdivan ilçesinde üretimi süren organik tarım ürünlerinin öne çıkarılması, üretiminin arttırılması ve pazarlanmasını amaçlayan projenin ilk adımı, Serdivan köylerinden toplanan organik ürünlerle kahvaltıda buluşmak oldu.  Kahvaltıda köylerden toplanan 600 yumurta omlet yapılarak servis edildi. Yine köylerde üretimi yapılan ürünler kahvaltıda misafirlere ikram edildi.

Kahvaltı sonrası Milletvekili Engin Özkoç katılımcılara seslendi.  Özkoç, organik üretimi teşvik edip üretime dikkat çeken projeyi uygulayanlara teşekkür eti. Genel Kurul konuşmasından ötürü gelen tebriklere de teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Engin Özkoç," Genel Kurul'daki konuşmamın üzerine, 4-5 gün önce yeni bir konuşma daha yaptım. Ortadoğu Müslüman aleminin, Cumhuriyet tarihinde hiç bu kadar eziyet çekmediğini anlattım. Bu konuşmamı da dinlemenizi isterim."dedi.

ENGİN ÖZKOÇ, "EMPERYALİZMLE EL ELE VERDİLER"

Özkoç, "Gerçekten Ortadoğu'da Müslüman alemi, Amerika Birleşik Devletleri ve emperyalizmin makinalı tüfekleriyle ve bombalarıyla minareler, camiler bombalanarak, kadınlar kızlar tecavüze uğrayarak, İslam alemi emperyalizmin tanklarıyla toplarıyla bu kadar zulüm hiç görmedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu konuşmayı yaptım. Dinleyin o konuşmayı, çok önemli bir konuşma. Bu konuşmayı her yerde yapıyorum. Gerçekten bunlar İslam düşmanıdır. Elleri İslam'ın kanına bulaşmıştır. Bunlar din düşmanıdır. Bunların gözü hiçbir şeyi görmüyor, bunlar emperyalizmle el ele vermişlerdir ve kendi çıkarları doğrultusunda sadece Türkiye'yi değil İslam dünyasını satıyorlar."sözlerini ifade etti.

MÜCADELEMİZİ HER YERDE ANLATIYORUZ

Bu olaylara karşı direniş mücadelesi başlattıklarını söyleyen Özkoç," Türkiye'nin her yerine hatta dünyanın her yerine gidip anlatıyoruz. Sınırımız yok,  cemaatlere de bunu anlatıyoruz. Sınırımız yok, bütün Türki Cumhuriyetlere de bunu anlatıyoruz. Sınırımız yok, inanmak isteyen, duymak isteyen, bizi dinlemek isteyen herkese bunu anlatıyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin iktidarına talip bir partiyiz. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir partiyiz. Dünyaya da bunu anlatıyoruz."

Dünyada ve Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlattıklarını belirten Özkoç," Gece gündüz çalışıyoruz. İki gün içerisinde Tekirdağ'ın bütün ilçelerini dolaştık. Şimdi Adana'nın ilçelerini dolaşacağız ama Sakarya'yı bırakmıyoruz. İl Başkanımla beraber, İl Başkanım benim olmadığım dönemlerde burada ziyaretler yapıyor. Ben geldiğim zamanlarda ben dolaşıyorum. Örgüt dolaşıyor, ilçe başkanlarımız dolaşıyor. Hep beraber elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."diyerek sözlerini noktaladı.