MAÇLAR ÖNCESİ SAPANCASPOR VE KIRKPINARSPOR BAŞKANLARINDAN DOSTLUK MESAJLARI

SPOR

MAÇLAR ÖNCESİ SAPANCASPOR VE KIRKPINARSPOR BAŞKANLARINDAN DOSTLUK MESAJLARI

Sapanca’da yarın oynanacak Sapancaspor – Karasuspor ve Kırkpınarspor – Sapanca Kurtköyspor karşılaşmaları öncesi Kulüp Başkanlarından dostluk mesajları geldi.

Karasuspor karşılaşmasını değerlendiren Sapancaspor Başkanı Mehmet Alpay "Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Yarın bizim için önemli bir gün sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz buna da mecburuz. Ümit ederim gülen taraf biz olacağız" dedi.

İki yıl önce karşılaşma sonrası yaşanan olayları da değerlendiren Başkan Alpay "Tatsız olaylardı. Bunları hatırlamak istemiyoruz. Spor sevgi ve dostluk içerisinde olmalıdır. Bizler Karasuspor taraftarının buraya gelmesine karşı değiliz ancak İlçe Güvenlik Kurulumuz böyle bir karar almış. Karasuspor'da diğer tüm takımlar gibi bizim dostumuzdur" diye konuştu.

Kırkpınarspor Başkanı Yusuf Serbes ise yaptığı açıklamada "Kurtköyspor'da Pamukovaspor'da, Özel İdare'de yani Sakarya'da ki tüm takımlar bizim takımımızdır. Hepimiz aynı şehrin takımıyız. Rakibimiz Sapanca Kurtköyspor'a yarınki maçta başarılar diliyorum. Kırkpınarspor'da yarın sahaya çıkıp sonuna kadar mücadelesini yapacaktır" dedi.