BÜLENT UYGUN'DAN SPOR MUHABİRİNE DAVA

SPOR

BÜLENT UYGUN'DAN SPOR MUHABİRİNE DAVA

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Twitter aracılığı kendisine hakaret ettiği iddiası ile Habertürk Yazarı ve Beyaz Tv Spor Muhabiri Ertan Süzgün hakkında savcılığa suç duyusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet bulunan Uygun, Ertan Süzgün'ün Twitter aracılığı ile paylaştığı "Mecnun'la Sivas'ı nasıl dolandırıp Sedat gav... baktığınızı anlatırsınız. 830 mil. kimlerle yediğinizi menajerlik paralarını falan...", "Yine mi maçı sattın da gönül rahatlığıyla g.. gezdiriyorsun. Fener'e nasıl yatıp bu kiloların haram yemekten olduğunu da anlatacağım", "Sivas hala kendine gelemiyor, aynı şeyi Eskişehir'e de yaparım biliyorsun.Hiç de üzülmem." ve "Başkan'la ortak mı menajerlik yapıyorsun y..şak" mesajları hakkında suç duyusunda bulundu.

Uygun'un tutuksuz yargılandığı şike davasına ait mahkeme kararının 2012 Temmuz ayında açıklanmasının ardından gönderilen Twitter mesajlarında ayrıca şu ifadeler yer aldı:
"Bülent Uygun, 2 sene önce Bucaspor'a gelirken başkandan transfer için tam yetki istedi ve aldı. Sonrasında olanlar ise hiç hoş olmadı...", "Abi tabii uzun yıllardır tanıyor olabilirsin. Ama sportif anlamda ve kişilik olarak bilinmeyen o kadar çok şeyi var ki", "Hem kendi oyuncularım boşta kalmasın hem onların üzerinden komisyon alayım ;)", "vurgunu yapıp sonra da bırakır zaten", "Abi amaç kendi oyuncularına para kazandırmak ve oradan gelen komisyon. Yani iş tamamen duygusal. Art niyet var", "Bütçeyi bilmiyorum ama Bülent hocanın kendi oyuncularına nasıl para kazandırdığını biliyorum abi", Musa Aydın, İbrahim Dağaşan, Dady, Mendy ve kaleci Fernandez'i unutmadık daha...Elazığspor parasını kendi oyuncularına aktarıyor. Yazık" , "Hem kendi oyuncularım boşta kalmasın hem onların üzerinden komisyon alayım ;) vurgunu yapıp sonra da bırakır zaten", "Harve Tum'u da unutmayalım tabii... Ve daha gelecek oyuncular... Bülent hoca kendi menajerlik şirketinin isimleriyle yine iş birliğinde", "Benim kimseye kasıtım yok olmaz da. Ama futbolu kirletenleri sevmiyorum. Babam bile olsa benim için fark etmez. Türk futbolu temizlenmeli", "Kaynak söylemek zorunluluğum yok. Bir şey bilmeden boş konuşmam. Bakın size eşinin ona attığı mesajlarını da yazayım. İlginç mesajlar var", "Bucasporlu taraftarlar çok iyi bilirler. Bucasporlu arkadaşlar yazarlarsa RT yapabilirim. Türk futbolu böyle isimlerden kurtulmalı", "Şimdi sıra Elazığspor'da... Yine tanıdık oyuncular. Yine ortak çalışılan menajerlerin futbolcuları. Yazık olacak Elazığspor'a", "Hem kendi oyuncuları boşta kalmadı hem onlar iyi para kazandı hem de menajerlik şirketi komisyon aldı ve Bucaspor'u sömürdüler", "Sonra ne olmuştu ? Bülent hocanın transfer ettiği isimlerin çoğu tek tek ayrılmayı tercih etti... Bizi o getirdi ama yok biz de gideriz", "Maç oynanır ve golsüz beraberlikle biter. Ertesi gün Eskişehir yönetiminden Buca'ya fax. Hocanızla anlaştık. Ve UygunEskişehirspor'a gider!", "Lig başlar 7. hafta rakip Eskişehirspor. Başkan hocayı yanına çağırır. Eskişehir'le görüştüğün doğru mu ? Hoca yok olmaz öyle şey", "Dady, Mulemo, Fernandez, Manucho, Mendy, İ.Dağaşan, Musa Aydın gibi isimler Bucaspor'la anlaştı. Çoğu ortak menajerlerin oyuncuları", "Bülent Uygun, 2 sene önce Bucaspor'a gelirken başkandan transfer için tam yetki istedi ve aldı. Sonrasında olanlar ise hiç hoş olmadı", "Elazığspor'da yapılan transferlerle Bülent hoca yüzünü tekrar göstermeye başladı. Sedat Bayrak, İvesa, Sezer Badur ve Atahan Menekşe kim ?"