TİYATRO ARTE'DEN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA ZİYARET

GÜNCEL

TİYATRO ARTE'DEN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA ZİYARET

Sapanca merkezli tiyatro topluluğu Tiyatro ARTE ekibi, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye başkanlığı görevine seçilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tiyatro ARTE'nin Sanat Yönetmeni Gürcan Salihoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, "Etimesgut halkının belediye başkanı adayları arasından bir tiyatro sanatçısını seçerek, ilçelerini ona emanet etmeleri son derece anlamlı ve gurur verici. 1989 yılında Şişli Belediye Başkanlığı görevini üstlenen rahmetli Fatma Girik hanımefendiden sonra bir kez daha bir tiyatro sanatçısını bu makamda görmek, biz sanatseverler için büyük bir sevinç kaynağı. Hediye edeceğimiz zeytin ağacı, dayanıklılığı ve bereketi simgeler, Beşikçioğlu'nun görevindeki başarısına ve Etimesgut'a getireceği yeniliklere vesile olmasını diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdal Beşikçioğlu ise "Sanatın ve kültürün toplum için önemini biliyorum. Bu yüzden bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. Tiyatro ARTE ekibine nazik ziyaretleri ve hediye ettikleri zeytin ağacı için teşekkür ederim" diye konuştu.