SAVİBU YAZ SEZONU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNCEL

SAVİBU YAZ SEZONU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği, düzenlediği çalıştayla villa ve bungalov işletmecileri ile seyahat acenteleri temsilcilerini bir araya getirdi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen çalıştayda; misafir taleplerinin karşılanması, işletmeler ile seyahat acenteleri arasında karşılıklı taleplerin değerlendirilmesi, ortak rezervasyon sisteminin kurulması ve yaz sezonu fiyatlarının istişaresi gerçekleştirildi.

Çalıştay hakkında açıklamada bulunan SAVİBU Başkanı Ali Safa Alaçam, "Ortak rezervasyon sistemiyle özellikle sektörde verimliliği arttırmayı hedefliyoruz. İşletmeler ile acenteler arasında böyle bir iş birliğinin misafir deneyimini ve hizmet kalitesini de olumlu etkileyeceğine inanıyoruz. Turizm potansiyeli yüksek olan ilçemizin değerini arttırma gayretindeyiz. Hedefimiz yüzde 100 misafir memnuniyeti, işletmelerimizi sürdürebilir kılmak ve Sapanca'nın benzersiz doğal güzellikleri ile misafirleri buluşturmaktır. Çalıştayımıza katılım sağlayan tüm işletme sahiplerine ve seyahat acentesi temsilcilerine teşekkür ederiz" dedi.