SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL KUTLAMA

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL KUTLAMA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sapanca Belediye hizmet binası bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Sapanca Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte çocuklar birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla unutulmaz bir gün geçirdi. Çocuklarla birlikte eğlence katılan Sapanca Belediye Başkanı Nihat arda Şahin'e çocuklar "Nihat Abi" tezahüratları yaptı.

Etkinlikte konuşan Şahin, "Sevgili çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara hediye etmiştir ve 23 Nisan biliyorsunuz ki sadece Türkiye'de değil, dünyadaki tüm çocukların bayramı olmuştur. Ülkemizin geleceği ve güvencesi olan siz çocuklarımızın eğitimli, donanımlı, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri hepimizin ortak arzusudur. Siz çocuklarımızın geleceğini Ülkemizin geleceğinde birlikte inşa etmeyi temel felsefemiz olarak benimsiyoruz. Sevgili çocuklar bugün sizler için hazırlanan şenliğimizde doyasıyla eğlenmenizi diliyorum" dedi.

Gün boyu süren etkinlikte; dans gösterileri, animasyon ve sahne gösterileri, maskotlar, şovlar, Gazipaşa İlkokulu Bando ve Halk Oyunları ekibinin gösterileri, zeka ve beceri oyunları, golf, satranç, spor aktiviteleri, yüz boyama, panayır oyunları, mini konserler, ARTE tiyatro gösterileri gerçekleşti.

Şenliğe katılan çocuklara ayrıca; patlamış mısır, pamuk şeker, allı güllü, dondurma, kek, çikolata gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.