SAPANCA'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ARDA ŞAHİN

SİYASET

SAPANCA'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ARDA ŞAHİN

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin, Özcan Özen'den görevi devraldı.

Sapanca Adliyesi İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Şahin, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şerif Adıyaman, meclis üyeleri ve partililer ile Sapanca Belediyesi'ne geçerek, eski Belediye Başkanı Özcan Özen'den görevi devraldı. 

Belediyenin önüne dikilmek üzere 2 adet zeytin agacınıda yanında getiren Sapanca'nın yeni belediye başkanı Nihat Arda Şahin yaptığı konuşmasında, ''Özcan ağabeyimizle hep abi kardeş çerçevesi 5 sene boyunca devam etti. Elinden geldiğince bizim taleplerimize cevap verdi. Şimdi bizler bayrağı onun bıraktığı yerden bir adım öteye taşımanın derdindeyiz. Bundan önce de hizmet veren belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayatta olmayanlara ahllahtan rahmet diliyoruz. Vatana millete hayırlı olalım inşallah'' ifadelerini kullandı.

Başkanlık mührünü Şahin'e teslim eden Özen, ''Gerçekten zor bir meslek. Kardeşimize sabırlı olmasını gerektiğini tavsiye ediyorum. İnşallah Sapanca'ya bizden sonra yapılacak olan yatırımları devam ettirecek inşallah'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Eski Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP Eski İl Başkanı ve şu an CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş, ve partiler de Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin'i yalnız bırakmadı.