BAŞKAN ŞAHİN'E İLK KUTLAMA KURUCU ÜYESİ OLDUĞU SAVİBU'DAN GELDİ

GÜNCEL

BAŞKAN ŞAHİN'E İLK KUTLAMA KURUCU ÜYESİ OLDUĞU SAVİBU'DAN GELDİ

Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin'e ilk kutlama, kurucu üyesi olduğu Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği'nden (SAVİBU) geldi.

SAVİBU Başkanı Ali Safa Alaçam, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'den Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihan Arda Şahin'i yayımladığı yazılı bir mesajla kutladı.

Alaçam mesajında şu ifadelere yer verdi:

 "Değerli kardeşim; Sapanca Belediye Başkanı, SAVİBU kurucu ve mevcut üyesi Nihat Arda Şahin başta olmak üzere; yeni seçilen meclis üyelerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yusuf Alemdar ve mahalle muhtarlarımızı elde ettikleri zafer için içtenlikle tebrik ederim. Bu büyük başarıyı kazanmanızda emeği geçen herkese minnettarım. Ülkemiz ve halkımız için yapacağınız hizmetleri sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılarınızın devamını diler, yeni görevinizde sizinle birlikte olacağımı belirtmek isterim. Yerel seçimlerde aday olarak yarışan diğer adaylarımız; bu süreçte gösterdiğiniz özveri ve cesaret için sizleri tebrik ediyor, demokratik sürecin önemli bir parçası olarak katkılarınızı takdir ediyorum."