BAKAN ŞİMŞEK EKONOMİ ZİRVESİ İÇİN SAPANCA'YA GELECEK

SİYASET

BAKAN ŞİMŞEK EKONOMİ ZİRVESİ İÇİN SAPANCA'YA GELECEK

Uludağ Ekonomi Zirvesi, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in  katılımıyla 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Sapanca'da gerçekleştirilecek.

AÇILIŞ KONUŞMASINI BAKAN ŞİMŞEK YAPACAK

Zirvenin açılış konuşmasını T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in yapacağı UEZ 2024'te Türkiye'nin ve dünyanın saygın siyasetçileri, iş dünyası liderleri ve akademisyenleri bir araya gelerek iş dünyasında büyüme, sürdürülebilirlik, teknolojik dönüşüm, yeni nesillerin eğitimine ve geleceğine yatırım gibi konuları ele alacak.

14 PANEL

İki gün boyunca 14 panelin gerçekleşeceği zirvede bu yıl; "Dijital Dönüşüme Öncülük Etmek", "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları", "Global Ekonomi İçin Yeni Bir Gelecek Arayışı", "Sorumlu ve Duyarlı Liderlik", "21'inci Yüzyıl İçin Sürdürülebilir İş Modelleri ve Stratejiler", "Paris 2024 ve Sporun Gücü", "Eğitimin Geleceği: Dijital Çağda Global Yetenekler Geliştirmek", "Finansta Değişim Yaratan Yeni Teknolojiler ve Düzenlemeler", "Zirvede Sohbetler", "Gayrimenkulün Yarını: Yaşanabilir Kentler ve Mekanlar Planlamak", "Liderlerin Gelecek Vizyonu: Yarının Şirketi için Yenilikçi Yaklaşımlar, Yatırımlar ve Hedefler", "Yapay Zeka İş Dünyasını Nasıl Değiştirecek?", "Girişimcilik: Yeni İşler, "Trendler ve Teknolojiler", "Finansal Gülergeçerlik" gibi konu başlıkları yer alacak.