KURTKÖYSPOR'DA GOL BAYRAMI!

SPOR

KURTKÖYSPOR'DA GOL BAYRAMI!

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan son yazısında Sapanca Kurtköyspor'u kaleme aldı.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sezon Sakarya 2. Amatör Ligi kulvarında mücadele edecek olan Sapanca Kurtköyspor, tecrübeli teknik adam Bayram Ay hocamız yönetiminde yeni sezona hazırlanan ekibimiz, Hacımercan Spor Kompleksinde Erenlerspor U-17 ile hazırlık maçı oynadı. Sahadan 4-2'lik skorla ayrılan temsilcimiz bol gollü ve verimli bir prova yaptı. Temsilcimizin gollerini Tanju Tunç 2, Ferhat ile Ziver attı. Bayram Ay hocanın öğrencileri ilk sınavında hücum performansı açısından ofansif anlamda geçer not aldı.

Bu sezon ilçemizi Sakarya 2.Amatör Ligi kulvarında temsil edecek olan ekibimiz, bir ay sonra başlayacak zorlu sezon öncesi hazırlıklarını haftada 2 gün Şehit Ömer Halisdemir Kurtköy Spor Tesislerinde sürdürüyor.

Temsilcimiz Kurtköyspor'un oyuncu kadrosu 24 kişiden oluşuyor. Kulüp Başkanı Esat Kabasakal yönetiminde önemli transferler yapan temsilcimiz, Hacımercanspor'dan Tanju, Levent, Cengizhan, İbrahim Can, Tufan Can, Oğuzhan, Hanlıköyspor'dan kaleci Barış, Ferhat, Bursa Zaferspor'dan Enes Yetkin gibi tecrübeli isimleri kadrosuna kattı. 2 transfer daha yapılarak kadro planlamasının tamamlanacağı temsilcimizde tek hedef ise geçen yıl son maçta kıl payı kaçırılan şampiyonluğun bu yıl kazanılmadı."