SAPANCASPOR TEK GOLLE RAKİBİNİ  PAZAR'A GÖNDERDİ

SPOR

SAPANCASPOR TEK GOLLE RAKİBİNİ PAZAR'A GÖNDERDİ

TFF 3. Lig'in 24. haftasında Sapanca Gençlikspor kendi sahasında Pazarspor'u ağırladı. Kendi taraftarı önünde maça çıkan temsilcimiz, ligde kalmak için verdiği mücadelede sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Maça dengeli bir oyunla başlayan Ahmet Seçkin'in öğrencileri, 33. dakikada Berkay Ekici'nin golü ile skor 1-0 yaptı. İlk 45 dakikası 1-0'lık Sapanca Gençlikspor'un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca, yeşil-beyazlılar 90 dakikanın sonunda 3 puana uzanan taraf oldu.

TFF 3. Lig'de 15. sırada bulunan Sapanca Gençlikspor, aldığı galibiyet ile toplam puanını 21'e yükseltirken, Pazarspor ise 26 puan ile 10. sırada kaldı.

Maçın ardından Sapanca Gazetesine açıklamalarda bulunan Sapanca Gençlikspor Teknik direktörü Ahmet Seçgin, "Çok güzel bir maç oldu. Özellikle son 15 dakikası çok zor geçti bizim için. 75 dakika tamamen bizim kontrolümüzde geçse bile ister istemez oyuncularda skoru koruma içgüdüsü olabiliyor. Geçen hafta Amasya'ya gittik. Yaklaşık 7-8 bin seyirci vardı, maçı ve hakemi çok etkilediler. Benim istediğim şey Sapanca halkı bu seyirciden daha fazla olsun. Düşmemek için çırpınıyoruz, seyircilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Savaşacağız" dedi.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 1 - PAZARSPOR: 0

STAT: Sapanca Atatürk 

HAKEMLER: Sercan Yılmaz, İsmail Semih İleri, Mehmet Ali Yılmaz

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Volkan Mert Kokmaz, Hasan Bekil (dk.90 Enver Yıldız), Muhammed Egemen Pehlivan, Nuh Aşkın, Ömer Karancı, Berkay Ekici (dk.85 Bekir Can Sönmez), Ensar Bilir, İlyas Kahraman, Berkay Caymaz (dk.75 Ahmet Bahçıvan), Alihan Bel (dk.75 Gökhan Göksu), Gülhan Üreyen

TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Seçgin

PAZARSPOR: Halil Kaşlı, Emircan Bayrakdar (dk.86 Remzi Kolcuoğlu), Muhammet Ensar Çavuşoğlu Batuhan Tunçay, Furkan Mızrak, Emre Turan, Yavuz Alemdar (dk.46 Hacı Şükrü Çiçek), Göktuğ Yılmaz, Esat Kabahel (dk.67 Enes Salih Çavdar) Ahmet Can Arık, Efe Taylan Altunkara (dk.17 Mustafa Apardı)

TEKNİK DİREKTÖR: Taşkın Güngör

GOLLER: Dk.33 Berkay Ekici (Sapanca Gençlikspor)