SAPANCA'DA GAZZE İFTARI DÜZENLENDİ

GÜNCEL

SAPANCA'DA GAZZE İFTARI DÜZENLENDİ

Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Parkında Gazze iftarı düzenlendi.

Abdurrahman Yılmaz tarafından Gazze'dekiler için edilen duada, onların üzerine sabır yağdırmasını, Allah'ın Kahhar sıfatıyla Siyonistleri ve Avanesini kahretmesi dilendi. Daha sonra ise Ali Fuat Üs tarafından İnfitar süresi ve meali okudu.

Gazze'de insanlığın öldüğünü, çocukların öldüğünü, ümmetin suskunluğu ve bir can ölmesinin haksız yere bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek olduğu belirten Ömer Sevim ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Bugün Gazze'de bombalar altında soğukla, bombalarla mücadele edebiliyorlar belki ama insanların Sessizliğini ve ümmetin suskunluğunu kabul edemiyorlardır. İnsanlık Gazze'de öldü. Bütün katılımcıların bu soğuk ve yağmurlu havada burada bulunmamaları önemliydi. Rabbim attıkları her adım kadar ecir yazsın inşallah. İnşallah önümüzdeki hafta belediye düğün Salonunda İsmail tiryaki tarafından organize edilecek olan Gazze iftarına tüm halkımızı davet ediyoruz. Sözlerimi Hazreti Ömer'in sözleriyle bitirmek isterim, 'Dicle'nin kenarında bir kuzuyu bir kurt kapsa sorar Ömer'den'. Gazze'de birçok kuzumuzu siyonist katil kurtlar kaptı. Nerede idarecilerimiz yöneticilerimiz'' ifadelerini kullandı.