SERRA DEMİR PATENDE 1. OLDU

SPOR

SERRA DEMİR PATENDE 1. OLDU

Sapanca İlköğretim Okulu 4-F sınıfı öğrencisi Serra Demir, Shorttrack Federasyon Kupası 4. yarışlarında birinci oldu.

Serra Demir, Kocaeli Olimpik Buz Pateni Sahasında geçtiğimiz hafta yapılan Short Track (Kısa kulvar sürat pateni) Federasyon Kupası 4. yarışlarında 1. olarak altın madalya kazandı. Yarışlar boyunca gösterdiği başarılı performans ve tekniği ile büyük başarı gösteren sporcu gelecek adına umut verdi.

Anne Tuğba Demir ve Baba Emre Demir yarışma boyunca çok heyecan duyduklarını sahaya her çıktığında kızları ile gurur duyduklarını söyledi.

Anne Demir, haftanın 5 günü Sapanca'dan kızını Şirintepe'de bulunan buz pateni sahasına götürdüğünü, çocuğunun gelişimi ve elde edilen başarıların ardından bütün yorgunlukların unutulduğunu ifade etti.

Baba Demir ise kızının yarışlarda aldığı altın madalyanın kendisi ve ailesi için büyük bir gurur olduğunu, önümüzdeki süreçte Milli takım sporcusu olup Ay Yıldızlı formayı giymesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağını söyledi.

Kocaeli Armada Buz Spor Kulübü Başkanı Ata Yetişken, "Diğer çocuklarımız gibi Serra ile de gurur duyuyoruz. Benim her zaman söylediğim bir şey var, önce 'yetenekli veli' olacak, çocuğunu istikrarlı bir şekilde çalışmalara getirip çocuğundaki yeteneği keşfetmeye imkan verecek, ondan sonra başarı kendiliğinden geliyor. Serra'nın ve ailesinin de böyle hikayesi var. İnanıyorum ki bu hikaye hiç bitmeyecek. Yolları açık olsun" diye konuştu.