O PAYLAŞIMA SERT TEPKİ: ''MÜHÜRLÜ İŞLETMEDE SİZİN NE İŞİNİZ VAR! ''

GÜNCEL

O PAYLAŞIMA SERT TEPKİ: ''MÜHÜRLÜ İŞLETMEDE SİZİN NE İŞİNİZ VAR! ''

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin Sapanca Uzunkum'da yıkım kararı olduğu iddia edilen otelde çekildiği fotoğraf tepki topladı.

Sapanca Uzunkum Mahallesi'nde kaçak olarak yapıldığı ve hakkında yıkım kararı bulunduğu iddia edilen oteli ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin sosyal medyada yayınlanan resmine Sapanca'da tepki yağdı.

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletin vekili misiniz yoksa sermayenin mi! Aslında fotoğraf her şeyi gösteriyor, aynı yer için verdiğiniz mücadeleyi biliyoruz. Söz konusu yer, iş yeri ruhsatı olmadan çalışan kaçak bir işletmedir. Tüm Sapanca halkının rahatsız olduğu, istemediği bir yerdir! Tüm çevresi ile mahkemeliktir. 18 yapının yıkım kararı vardır! Mühürlü işletmede sizin ne işiniz var!" ifadelerine yer verirken Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başvekili ve Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ise "Sn. Vekilimiz geçmişte kendisine yapılan çağrılara kayıtsız kalmayarak fırsat buldukça malum işletmeyi ziyaret ederek olumsuz durumlara karşı kontrol etmeye devam ediyor anlaşılan Sapanca'da saha çalışmaları otellerden başlıyor! Hayaller ve gerçekler..." ifadelerini kullandı.