TAYLAN, AHMET SEÇGİN İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARI KONUŞTU

SPOR

TAYLAN, AHMET SEÇGİN İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARI KONUŞTU

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan, Sapanca Gençlikspor'la sözleşme imzalayarak 3. Dönemine başlayan Teknik Direktör Ahmet Seçgin ile gerçekleştirilen çalışmaları konuştu.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Şampiyon ünvanlı teknik direktörümüz imza mürekkebi kurumadan 2.yarı öncesi gazetemize özel açıklamalar yaptı. 2. yarı hazırlıkları ile ilgili güncel bilgiler paylaştı. Takımımızın son durumu, kadro planlaması, transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. 2. yarı için beklentilerini ve hedeflerini anlattı. İşte Ahmet Seçgin hocamızın özel açıklamaları:

'Takımımızın durumdan şu an için gayet memnunum. Hazırlık maçlar iyi geçti. Kadromuzdan Mert Meriç, Burak, Engincan gitti, kendileri ayrılmak istedi bizde müsaade ettik. Bu hafta yeni transferler olur, yönetimimiz çalışıyor, en az 3 4 takviye daha yapabiliriz. Kaleci Volkan Mert Korkmaz geldi, Tolga Tekin ile eski oyuncumuz Egemen Pehlivan ile anlaştık. Yönetimimiz transfer konusunda Sapanca Gençlikspor'un iyiliği ve başarısı için çok emek sarf ediyor. Belediye Başkanımız Özcan Özen ile Kulüp Başkanımız Fahri Arkan'a bize güvendikleri, bir kez daha şans verdikleri, fedakarlıkları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekçi hedefimiz ligde kalıcı olmak. Maç, maç, tek, tek bakacağız, alacağımız sonuçlara göre düşüneceğiz ve ona göre hedef belirleyeceğiz. Tek amacımız Sapanca Gençlikspor'umuzu hak ettiği noktaya getirmek ve camiamızı mutlu etmek. Allah'ın izniyle çok çalışacağız yine başaracağız ve mutlu olacağız.'

Samimi ve şeffaf açıklamaları, duyarlı yaklaşımı, ilgisi ve anlayışı için Ahmet Seçgin hocamıza teşekkür ediyoruz. 3. Döneminde şampiyon hocamıza bir kez daha başarılar diliyoruz."