ADIYAMAN TRENDYOL 1.LİG EKİPLERİNDEN BODRUMSPOR'DA

SPOR

ADIYAMAN TRENDYOL 1.LİG EKİPLERİNDEN BODRUMSPOR'DA

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, TFF 3. Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor'un genç kalecisi Rüzgar Mehmet Adıyaman'ı resmi olarak kadrosuna kattı.

Sapanca Gençlikspor'un Türkiye Kupası'nda ve ligde oynadığı maçlardaki performansı ile birçok kulübün dikkatini çeken 18 yaşındaki Rüzgar Mehmet Adıyaman bugün yeni takımıyla topbaşı yaparak ilk idmanına çıktı.

Sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Adıyaman için Bodrumspor kulüp binasında imza töreni düzenlendi. İmza töreninde her iki takımın yöneticilerinin yanı sıra Sapanca Akademispor Kulübü Başkanı Osman Kubilay, Eski Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan ve Menajer Aykut Yıldırım hazır bulundu. 

Sapanca Gençlikspor Başkanı Fahri Arkan ve kulübün önceki Başkanı Adil Köseoğlu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kubilay, ''Genç kalecinin bu seviyeye gelmesinde büyük emekleri olan Ufuk Yüzücü ve Mahir Özen hocalarımızı da unutmamak lazım. En büyük teşekkürü onlar hak ediyor. Altınorduspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Muhammet Taha Tepe'de Sapanca Akademispor altyapısından yetişmişti. Şimdi de yine genç bir yetenekli sporcumuzu önce Sapanca Gençlikspor'a ardından da Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor'a transferi bugün resmi olarak gerçekleşti. Mutlu ve gururluyuz. Umarım genç eldivenimiz daha da başarılı olur ve daha iyi yerlere gelir. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Disiplinli, çok çalışmalı ve hedefleri olmalı bir sporcunun. Rüzgar Mehmet Adıyaman'da hepsi var. Yolu ve bahtı açık olsun'' ifadelerini kullandı.