FAHRİ ARKAN İLE SAPANCASPOR GÜNDEMİ

SPOR

FAHRİ ARKAN İLE SAPANCASPOR GÜNDEMİ

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan, Başkan Fahri Arkan'la Sapanca Gençlikspor'u konuştu.

İşte Taylan'ın o yazısı:

"Sapanca Gençlikspor'un Başkanı Fahri Arkan ile iletişim sağladım. Teknik direktör değişimi, transfer süreci ve takımımızın son durumuna ilişkin güncel formatlı özel söyleşi yaptım. Başkanımız sezonun 2. yarısı öncesi takımımız ile ilgili önemli bilgiler aktardı. İşte Başkanımızın özel açıklamaları satır başlıkları:

'Ahmet Seçgin hocamızın gelişi hepimiz için hayırlısı olsun, Sapancaspor ile profesyonel ligde çalışmak onun hakkıydı. Sezonun 2. yarısı için hedefimiz önce ligde kalıcı olmak, sonra play-off oynamak. Transfer yasağını kaldırabilirsek kadroya transfer yapacağız. Duruma göre bakacağız ona göre takım kadrosunu oluşturmak için karar alacağız. Hazırlık maçları oynamak için planımız var. Ahmet Seçgin hocamız görüşmelerini sürdürüyor, kesinlik kazanınca rakipleri ve maç programını açıklayacağız. Kadrodan gönderilecek yada ayrılacak oyuncuların geleceği takım yapılanmasına bağlı olacak.'

Duyarlılığı ve şeffaf bilgilendirici açıklamaları için değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Sezonun 2.yarısı için Sapancaspor'umuza başarılar diliyorum."