BAŞKAN ERTUĞ'DAN CANPOLAT VE ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GÜNCEL

BAŞKAN ERTUĞ'DAN CANPOLAT VE ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Sapanca belediye Başkanı Özcan Özen'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Sapanca Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) tarafından özel bireyleri topluma kazandırmak amacıyla Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile açılan; yiyecek, içecek, takı ve halı dokuma ile bilgisayar kursları devam ediyor.

Derneklerine verdikleri destekleri için Kaymakam Canpolat'a ve başkan Özen'e teşekkür eden Başkan Ertuğ, plaket takdim etti.

Ertuğ burada yaptığı açıklamada, "Engelsiz kafemizde takı ve halı dokuma kurslarımız devam etmektedir. Ayda bir kez engelli ve ailelerimize yine engelsiz kafemizde psikolog tarafından soru cevap şeklinde seminer de verilmeye başlayacak. Kaymakamlığımızın desteği ile verilen bilgisayar kursu ise halk eğitim merkezinde devam ediyor. Üyelerimize her zaman güvendim. Allah'ın izniyle hep birlikte daha iyi olacağız. Sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini ekleyerek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sağlık bakanlığına bağlı her yaştan engelli vatandaşımızın rahatlıkla faydalanabileceği ve engelli annelerinin çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabileceği sosyal tesis için kaymakamımız araştırmalarına devam ediyor. İnşallah yer onayı gelir gelmez Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretimiz olacak. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat'a, Sapanca Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi görevlilerine Sapanca Halk Eğitim Merkezine ve eğitmenlerimize teşekkür ederim'' ifadelerine yer verdi.