AK PARTİ'DEN SAPANCA'DA SON BİR AYDA 500 ÜYE

SİYASET

AK PARTİ'DEN SAPANCA'DA SON BİR AYDA 500 ÜYE

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı tarafından, Sapanca'da son bir ayda 500 üye kazandırılması nedeniyle toplantı gerçekleştirildi.

Programa, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

"SAPANCA'YI HER ZAMAN EVİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ"

Programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca'nın her zaman farklılığını ortaya koyduğunu ifade etti. Yüce, "Sapanca her zaman bir başka. Bizler bu farklılığı ve coşkuyu ne zaman olsa burada hissediyoruz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Sapanca yeşili, mavisi ve doğal güzellikleriyle gerek şehrimiz gerekse bölge için oldukça önemli bir potansiyel içeriyor. Bizler de bu potansiyelin farkında olarak Sapanca ilçemize altyapı, üstyapı, sosyal donatı alanları, sportif faaliyetler ve tarımsal alanda birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi..

SON BİR AYDA 500 YENİ ÜYE

İlçe Başkanı Şafak Başoğlu ise son bir ayda 500 yeni üye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaptığımız ziyaretler ve faaliyetlere katılım düsturuyla ortaya koyduğumuz hizmet aşkıyla ve halkımızla birebir iletişim kurmamızın ödülünü de almış bulunmaktayız.

İlçemizde partimize son bir ayda 500 yeni üye kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Çünkü halkımızla kurduğumuz sıcak ilişkiyle insanımızın partimize teveccüh göstermesini sağladık. Mart ayında yapılacak mahalli seçimlerde bütün başkan aday adaylarımıza eşit bir yaklaşım göstermenin kıvancı içindeyiz. Teşkilat olarak, birlik ve beraberlik anlayışımızı en üst mertebede halkımıza yansıtarak ilçemizde alınabilecek en yüksek oy oranıyla mahalli seçimlere şimdiden hazır olduğumuzu büyük bir güven duygusuyla belirtiyorum. Bugüne kadar yapılan bütün seçimlerde partimizi bugünlere taşıyan eski teşkilat başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize minnet dolu teşekkürlerimi sunuyorum."