GÖRME ENGELLİ EMİRHAN GÜMÜŞ'TEN FOTOĞRAF SERGİSİ

GÜNCEL

GÖRME ENGELLİ EMİRHAN GÜMÜŞ'TEN FOTOĞRAF SERGİSİ

Sapanca'da yaşayan görme engelli fotoğraf sanatçısı Emirhan Gümüş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Gümüş'ün anne ve babası, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Genel Sekreter Yardımcısı Engin Şahin, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Öksüzoğlu, Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atakan Erebilir, AK Parti Kadın Kolu Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Gençlik Kolu Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Türkseven, Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) Başkanı Ünal Dabak ve üyeleri, akademisyenler, okul arkadaşları ve sanat severler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Gümüş "İnsanların yapamazsın dediği şeyleri yapmaya çalışıyorum, hiçbir zaman göremediğimi kabul etmedim" dedi. Gümüş, ailesine ve destek veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne, eğitmenlere ve sergiye katılanlara teşekkür etti.

Küçük yaşlardan itibaren kamera ve fotoğrafa ilgisi olan Emirhan Gümüş Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Programı'ndan bölüm birincisi olarak mezun olmuştu.

Haber-Fotoğraf: Hande Belgühan