SAPANCA'DA GELECEĞİN SESİ OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

GÜNCEL

SAPANCA'DA GELECEĞİN SESİ OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Farklı ilçelerde belirli aralıklarla düzenlenen 'Geleceğin Sesi Okul Öncesi Şenliği' bu kez Sapanca'da gerçekleşti.

Sakarya Valiliği himayesinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülmekte olan Önce Okul Öncesi Projesi kapsamında farklı ilçelerde belirli aralıklarla düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Sapanca Kaymakamlığı koordinasyonunda, Sapanca Belediyesi'nin destekleriyle Sapanca İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Öncesi Şenliği programına Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Okul öncesi eğitimin önemine dair birçok faaliyetin gerçekleştirildiği proje kapsamında 22 adet atölye etkinliği çocuklarla buluşturuldu.  

KATILAN ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Birbirinden farklı konularda atölyelerin yer aldığı şenlikte atölyeleri gezerek çocuklarla birlikte etkinliklere katılan Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat "Okul Öncesi Projesinin ilçemize olumlu katkılarının olduğunu düşünüyorum. Katılan çocukların çok mutlu olduğunu görüyoruz. Çocuklar ve velileri bu şenlik ile kaliteli zaman geçirme imkanı buldular. Şenliğin gerçekleştirilmesindeki desteklerinden dolayı görev alan yönetici ve öğretmenleri tebrik ediyorum" dedi.

DESTEK SAĞLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise "Geleceğimizin parlayan yıldızları olan miniklerimiz, bu şenliklerle güzel bir deneyim yaşıyorlar. Amacımız tüm öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize ulaşabilmek ve onların yanında olmaya gayret etmek. Diliyorum ki geleneksel hale gelir ve her yıl çocuklarımızla birlikte bu güzel etkinlikleri yaşarız. Böyle bir etkinliğe destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

TEŞEKKÜR

Atölyeleri gezerek çocuklarla etkinliklere katılan Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Okul Öncesi Projesi'nin ilimizde okul öncesi okullaşma oranına olumlu katkılarının olduğunu ifade ederek, şenliğin gerçekleştirilmesindeki desteklerinden dolayı Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve atölye etkinliklerinde görev alan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.