CHP SAPANCA'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

SİYASET

CHP SAPANCA'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen etkinliklere yönelik teşkilattan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü çelenk sunma töreni ve daha sonra ise kutlama programına katılım sağladık. Öğrencilerimizi hayranlıkla izlerken, bir kez daha gördük ki öğretmenlerimizin ellerinin değdiği her şey nasıl güzelleşiyor.

Resmî kutlamaların ardından örgütümüzle birlikte okul ziyaretlerinde bulunarak öğretmenlerimizin bu özel gününü onlarla birlikte kutlama fırsatı bulduk. Öğretmenimizin bizlere, çocuklarımıza ve geleceğimize kattıkları değerin bir karşılığı olmadığını biliyoruz. Ancak onlara duyduğumuz saygı ve minnetin bir göstergesi olarak ilçemizde bulunan 26 okulumuzdaki 580 öğretmenimizin her biri için hazırlattığımız hediyelerimizi sunmaktan onur duyduk. 

İlçe binamızda emekli öğretmenlerimiz için düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğimize katılımlarından ötürü tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için en güzel yıllarını bizlere bahşetmiş saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz."