24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ  KUTLANDI

GÜNCEL

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ  KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Sapanca'da düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün önemine ilişkin konuşmalar Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz tarafından yapıldı.

Mesleğe yeni başlayacak olan öğretmenlerin yemin töreninin ardından meslekte emekli olan 12 öğretmene ise 'Hizmet Şeref Belgesi' takdim edildi.

Daha sonra ise öğrenciler tarafından şiirler okundu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimlerinin ardından tören sona erdi.

Programa, Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Gökkaya, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.