NİHAT ARDA ŞAHİN CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

SİYASET

NİHAT ARDA ŞAHİN CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Belediye Meclis Üyesi Nihat Arda Şahin, Sapanca Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı oldu.

2024 Yerel Seçimleri için geri sayım devam ederken CHP'de de aday adaylığı süreci de start aldı. Sapancalı İş İnsanı Nihat Arda Şahin partisinden aday adayı olan ilk isim oldu.

CHP Sapanca İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantı ile aday adaylığını duyuran Şahin'i CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çerroglu, Akyazı İlçe Başkanı Mustafa Sağır, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Cinal, Geyve İlçe Başkanı Gürkan Kar, Sapanca İlçe Başkanı Şerif Adıyaman, geçmiş dönem ilçe başkanları, belediye meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partilide yalnız bırakmadı.

Sapanca'ya sürdürülebilir bir turizm ekonomisi kazandırmak amacında olduğunu ifade eden Şahin, bu vizyonda imar, kamusal alanların adaletsiz kullanımı, Sapanca Markası olan sürdürülebilir turizm ve doğa konularına odaklanacaklarını söyledi.

Sapanca'nın hak ettiği değeri kazanmasına yönelik hazırladıkları yol haritasını kısa zaman sonra paylaşacaklarını da belirten Şahin, asıl yol haritasının ise vatandaşlar tarafından yapılan değerlendirme ve düşüncelere göre şekilleneceğini kaydetti.