İYİ PARTİ'DEN AK PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SİYASET

İYİ PARTİ'DEN AK PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İYİ Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, bir süre önce AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı görevine atanan Şafak Başoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Şıkkibar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkezi tarafından Sapanca İlçe Başkanlığı görevine atanan Şafak Başoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini AK Parti İlçe teşkilat binasında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Şıkkibar, "Ak Parti İlçe Başkanlığına getirilen Sn. Şafak Başoğlu'nu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimizde önümüzdeki yerel seçimlerin birlik beraberlik içinde geçmesini ve saygılı rekabetli ve sağlıklı bir şekilde seçim geçirilmesi ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Başoğlu ise "Sn. Erdem Şıkkibar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ilçe başkanlığımızda misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.