SAPANCA KAMP VE OFF-ROAD ŞENLİKLERİ

SPOR

SAPANCA KAMP VE OFF-ROAD ŞENLİKLERİ

Sapanca Off-Road Kulübü tarafından merhum Yunus Yılmaz'ın anısına düzenlenen Sapanca Kamp ve Off-Road Şenlikleri final yarışlarıyla sona erdi.

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinlik, Marmara bölgesinin sayılı yaylarından biri olan Soğucak Yaylası'nda düzenlendi. Etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından Off-Road ve doğa tutkunları katıldı.

Etkinliği kulüp üyesi merhum Yunus Yılmaz'ın anısına düzenlediklerini belirten Sapanca Off-Road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı, "Etkinliğimize Türkiye'nin birçok ilinden yoğun katılım oldu. Bu etkinlik, merhum Yunus Yılmaz'ın anısını yaşatmanın yanı sıra, Sapanca'nın doğal güzelliklerini ve Off-Road tutkunlarının heyecanını bir araya getirerek unutulmaz bir hafta sonu yaşamış olduk.

Etkinliğin hazırlanmasında bizlere destek olan, başta Kaymakamımız Abdurrezak Canpolat'a, yarış organizasyonunda her türlü yardımı sağlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan'a, kamp alanında 3 gün boyunca güvenliğimizi sağlayan Jandarma Komutanı Ahmet Gökkaya, Sapanca Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan'a ve Karakol Komutanı Yasin Tayanç'a, Orman İşletme Şefi Eda Özdoğan'a, YAYDER Başkanı Ömer Turan'a, organizasyonda görev alan kulüp üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.