CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL KARATE TURNUVASI DÜZENLENDİ

SPOR

CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL KARATE TURNUVASI DÜZENLENDİ

Karasu ilçesinde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Karate turnuvasında, Sapanca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sapanca Ayyıldız Spor Kulübü sporcuları toplamda 19 madalya kazandı.

Karasu Spor salonunda; İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Karate turnuvasına ilçe protokolü, sporcu aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehrin farklı ilçelerinden gelen sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporculara; Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Eba Nevfel Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Üzmez, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Alataş, Sahil Güvenlik Komutanı Astsubay Kıdemli Çavuş Sadat Gülnar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Ataç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan tarafından madalyaları takdim edildi.

Karasu Kapalı Spor Salonunda 477 sporcunun katıldığı turnuvada ilçemizi temsil eden Sapanca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sapanca Ayyıldız Spor Kulübü sporcuları rakiplerini eleyerek toplam 19 madalya ile ilçemize döndü.

Turnuvada dereceye giren sporcular şu şekilde:

Birinci: Ela Yalnızoğlu, Gökçe Kılıç, Ece Su Hatun Örek, Hiranur Örek

İkinci: Nisa Gül Çiçek, Nisanur Gökdemir, Melike Büber, Rabia Tuğba Yalnızoğlu, Kevser Hatun Örek ve Zeynep Naz Kıral

Üçüncü: Erdem Karabudak, Melek Beyza Cavnar, Sena Berra Aşık, Buğlem Kösemen, Melike Türkmetin, Buğlem Hesna Keskin ve Ali Talha Türkmetin

KATA

Birinci: Zeynep Naz Kıral

İkinci: Ecesu Hatun Örek,

Üçüncü: Kevser Hatun Örek ve Hiranur Örek 

Sapanca Gazetesi olarak turnuvada derece yapan tüm sporcularımızı tebrik ederiz.