OFF-ROAD KULÜBÜMÜZÜN ŞENLİK ETKİNLİĞİ

SPOR

OFF-ROAD KULÜBÜMÜZÜN ŞENLİK ETKİNLİĞİ

Sapanca Gazetesi Köşe Yazarı Murat Taylan, Sapanca Soğucak Yaylası'nda 28-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kamp ve off-road şenliklerini kaleme aldı.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca İlçesi'nin etkin, güçlü ve ulusal bir Off-Road kulübü olan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıldönümü kutlaması amacıyla ve Off-Road camiasının saygıdeğer ve sevilen üyesi, rahmetli Yunus Yılmaz abimizin anısına Soğucak Yaylası'nda 28-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 2 günlük kamp şenliği etkinliği düzenliyoruz.

Tüm ilçe halkımızın desteğini ve ilgisini rica ediyor, SOFFDER camiasının aktif yarışmacı üyelerini ve Off-Road tutkunlarını bu festival şenliklerine katılmaya davet ediyoruz. Kulüp başkanı Gökhan Özyazıcı liderliğinde, YAYDER Başkanı Ömer Turan ile dernek üyelerinin çalışmaları, Off-Road yöneticilerinin desteği ve Sapanca Belediyesi'nin katkıları ile bu organizasyonun renkli ve keyifli bir etkinlik olması için emek harcadık. Ayrıca, festival etkinliğine katılacak olan yarışçılara derecelerine göre çeşitli sürpriz hediyeler verilecek, bu da şenlik etkinliğine heyecan, rekabet ve renk katacak.

28 Ekim'de karavan kampı yapılacak, 29 Ekim'de ise şölen etkinlikleri çerçevesinde gösteriler düzenlenecek. Bu anlamlı festival etkinliğine katkı sağlayan herkese teşekkür eder, keyifli ve huzur dolu bir organizasyon dileriz. Etkinliğe katılmak isteyen tüm doğasever Off-Road tutkunu yarış sever halkımıza keyifli bir hafta sonu ve adrenalin dolu eğlenceler dileriz. Ayrıca bu anlamlı festival şenlik etkinliği için SOFFDER kulübümüzü kutlar ve teşekkür ederiz."