GENÇLER ÇATALKAYA VADİSİ'NDE DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

GÜNCEL

GENÇLER ÇATALKAYA VADİSİ'NDE DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü ile Sapanca Gençlik Merkezi ortaklığında Çatalkaya Vadisi'nde yürüyüş düzenlendi.

Sapanca Gençlik Merkezi ile Rekreasyon Yönetim Bölümü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenledikleri etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Çatalkaya Vadisinde zorlu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım, Rekreasyon Yönetim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç, Öğr. Görevlisi Hasip Cana ile Arş. Görevlisi Esra Erşahin ve bölüm öğrencilerinin katıldığı yürüyüşte Çatalkaya Vadisi'nin eşsiz doğal güzellikleri keşfedildi.

Etkinlik hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım, tarihsel süreç içerisinde birçok zorlukları aşarak tarih sahnesinde tarihi izler bırakan, Cumhuriyetin bir erdem, kardeşlik ruhu, daima hedeflerine odaklanan ve daha ileriyi hedefleyen bir ecdadın torunları olarak yeni nesillere yeni bir yüzyıl bırakmak ümidiyle cumhuriyetimizin önemini her daim hatırlatmaktır. Bu doğrultuda, Cumhuriyetimizin önemini vurgulamak ve hatırlatmak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında rekreatif etkinliklerimiz Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi işbirliğinde devam ediyor. Etkinliklerimize desteklerini esirgemeyen Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Özcan Özen'e teşekkür ederiz."