BRAVO GENÇLER!

SPOR

BRAVO GENÇLER!

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan, Sapanca Akademispor'un U18 Ligi 2. Hafta mücadelesinde Taraklıspor'u 6-0 mağlup ettiği maçı kaleme aldı.

İşte Taylan'ın o yazısı:

"Sapanca Akademispor takımımız, U18 Ligi B Grubu 2. Hafta mücadelesinde Taraklıspor'a karşı gol şov yaptı ve 6-0 kazandı. Sezona hızlı ve formda bir başlangıç yaparak, 2 maçta toplam 10 gol atıp 2 galibiyet elde etti ve zirveye çıktı. Arifiye Kalaycı suni sahada oynanan maçta gençlerimiz, rakiplerine hem oyun kalitesi hem de skor açısından ezici bir üstünlük sağladı ve rahat bir galibiyet elde etti.

Özellikle ilk yarıda hücum hattında ofansif bir performans sergileyerek soyunma odasına 4-0 önde gitti ve rakibinin direncini ilk yarıda kırdı.

İkinci yarıda ise daha kontrollü bir oyun anlayışıyla tempoyu düşürerek maçı rahatça tamamladılar ve 2. haftayı 6 puanla ve +8 gol averajıyla lider kapattılar. Farklı galibiyeti getiren gollerin 2 tanesini Bertuğ Balkaya attı, diğer goller ise Şafak Vural, Çağdaş Çalık, Kerem Koç ve Sefa Solak tarafından kaydedildi ve farklı skora katkı sağladı.

Sapanca Akademispor U18 takımımız, 3. Haftada Erenlerspor ile karşılaşacak. Maç 11 Ekim Çarşamba günü Arifiye Suni sahasında saat 18:00'de oynanacak. Gençlerimizi tebrik ediyoruz ve önümüzdeki maçlar için başarılar diliyoruz. Aynen böyle devam edin, Bravo Gençler, size inanıyor ve güveniyoruz."