SAPANCA MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA İLK DERS ETKİNLİĞİ

GÜNCEL

SAPANCA MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA İLK DERS ETKİNLİĞİ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca MYO'da Medya ve İletişim Programı tarafından düzenlenen ilk ders etkinliğinin konuğu fotoğraf sanatçısı Cihat Çavdar oldu.

2023-2024 Akademik Döneminin açılışı ile beraber Sapanca Meslek Yüksekokulu ilk ders etkinlikleri düzenlemeye başladı. Fotoğraf sanatçısı Cihat Çavdar'ın konuk olduğu etkinliğe Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Medya ve İletişim Program Bşk. Öğr. Gör. Servet Sezgin, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Tolga Uslu, Medya ve İletişim Programı Öğr. Gör. Ali Koçak, Dış Ticaret Programı Öğr. Gör. Atilla Yıldırımalp ile Medya ve İletişim programı öğrencileri katıldı.

"İyi fotoğraf nasıl olmalı" konulu ilk ders etkinliğinde Çavdar, Medya ve İletişim öğrencilerine kendi deneyimlerinden, fotoğraf çekim tekniklerinden, kurallı fotoğrafın nasıl çekileceğinden, fotoğraf çekmek isteyenlerin nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

Konuşma sonrası öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Çavdar'a öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı Çavdar'a teşekkür belgesi takdim etti.

Ayrıca etkinlikte Medya ve İletişim program Başk. Öğr. Gör. Servet Sezgin'in çektiği fotoğraflardan oluşan "İşaret Dilinin İncileri" konulu fotoğraflar sergilendi.

Haber ve Fotoğraf: Hande Belgühan