SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN YÜZME YARIŞI ETKİNLİĞİ

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN YÜZME YARIŞI ETKİNLİĞİ

Sapanca Belediyesi, Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda 6- 12 yaş arası yüzme bilen çocuklar için yüzme yarışı etkinliği düzenliyor.

Sapanca Belediyesi, 6-12 yaşları arasındaki çocukların katılabileceği yüzme yarışı düzenleyecek. Belediyeden yapılan açıklamada, 21 Ekim Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak yarışlara katılmak isteyen çocukların veli muvafakatnamesi (zorunlu) ile Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzuna 12 Ekim Perşembe gününe kadar başvurması gerektiği belirtildi.

"Su sporları çocuklarımız için çok önemli. Üstelik yüzmenin sadece fiziksel faydaları yok, psikolojik olarak da oldukça faydalı bir spor" diyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Bu sebeple yüzme sporuna gönül veren çocuklarımızı düzenlemiş olduğumuz Sapanca Belediyesi Yüzme Yarışı etkinliğine davet ediyorum. Bu ve bunun gibi etkinliklerle inanıyorum ki yüzme bilmeyen çocuklarımız içinde bir teşvik olacaktır. Belediye bünyesindeki yazın açık kışın ise kapalı havuzumuz da çocuklarımız kış aylarında da faydalanabilmekteler. İnanıyorum içlerinden çok iyi yüzücüler çıkacaktır. Yarışamaya katılacak tüm yavrularımıza şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu