SAPANCA GÖL MAHALLESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI

GÜNCEL

SAPANCA GÖL MAHALLESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Göl Mahallesi'nde yaşanan su sorunlarına kesin ve kalıcı çözüm olmak için bölgeye 4 bin metrelik yeni içme suyu hattı kazandıracak.

SASKİ, şehrin muhtelif noktasında sürdürdüğü çalışmalar ile altyapı ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Sapanca Göl Mahallesi'nde özellikle yaz aylarında yaşanan su sorunlarına gidermek için başlatılan çalışmalar tamamlandığında ise bölgeye 4 bin metrelik yeni içme suyu hattı kazandırılmış olacak. Çalışmaları aralıksız şekilde devam eden hattın bugüne kadar 500 metrelik kısmı tamamlandı.

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, "Göl Mahallesi'nin su sorunlarına yeni başladığımız içme suyu hattı ile çözüm olacağız. 4 bin metrelik hat ile Hacımercan İçme Suyu Arıtma Tesisinden gelen suyu vatandaşlarımızın musluklarına güvenle taşıyacağız. Yeni nesil hat sayesinde kayıp ve kaçak gibi sorunlar da yaşanmayacak. Çalışmalarımızın bölgeye hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.