HALÜSİNASYON GÖRÜP HASTANEYE GİTTİ  SONUÇ UYUŞTURUCU ÇIKTI

YAŞAM

HALÜSİNASYON GÖRÜP HASTANEYE GİTTİ SONUÇ UYUŞTURUCU ÇIKTI

Sapanca ilçesinde uyuşturucu kullanan kişi fenalaşarak hastaneye gitti. Polise yansıyan olay sonrası 1 kişi tutuklandı.

İlçede akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki G.B, isimli şahıs, Sapanca ilçe Hastanesine giderek kendisini iyi hissetmediğini ve halüsinasyon gördüğünü söyledi. Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hastaneye gelerek konuyla ilgili araştırma başlattı.

G.B., polis ekiplerine tanımadığı ve ismini bilmediği bir şahıstan para karşılığı metamfetamin maddesini aldığını belirtti. Polis ekipleri yaptıkları çalışma ile maddeyi satan kişinin 21 yaşındaki E.A. olduğunu tespit etti.

Polis tarafından gözaltına alınan E.A.,'nın yapılan kaba üst aramasında, satışa hazır 2 parça halinde bonzai maddesi ele geçirildi. E.A., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Uyuşturucu Madde Kullanma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer yandan G.B. isimli şahıs ise ilçe hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından polis nezaretinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. G.B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.