SAPANCA BELEDİYESİ KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Sapanca Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının yeni eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı.

Sapanca Belediyesi bünyesinde açılacak olan amigrumi, makrome, İngilizce, cam altı boyama, örgü, punch nakışı, seramik, çini, yağlı boya resim, kara kalem, ahşap boyama ve kağıt rölyef kurslarına kayıtlar başladı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçe halkının sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da kültür sanat kurslarını Sapancalılar ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Özen, "İlçemizi eğitimin, kültürün, sanatın, sporun merkezi haline getirmek adına faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sapanca Gençlik Merkezimizde yaz/ kış yüzme kurslarımız, yine yaz ve kış spor kurslarımız ile her yaştan hemşehrimizi kültürel ve sanatsal aktivitelere yönlendirerek yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz 2023-2024 dönemi kültür sanat kurslarımıza kayıtlarımız başladı. Tüm vatandaşlarımızı kayıt olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kurslara katılmak isteyenler ise Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Sapanca Belediyesi Beyaz Masa veya Sapanca Halk Eğitim Merkezi'ne başvurabilecekler.