ADİL KÖSEOĞLU'DAN SAPANCA GENÇLİKSPOR AÇIKLAMASI

SPOR

ADİL KÖSEOĞLU'DAN SAPANCA GENÇLİKSPOR AÇIKLAMASI

Sapanca Gençlikspor'un eski başkanı Adil Köseoğlu, yeni yönetimin kendisinin dönemine dair yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Sapanca'yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiklerini belirten Köseoğlu, ''Geçtiğimiz sezon hedeflerimiz doğrultusunda ve imkanlarımız dahilinde güçlü bir kadro kurarak Sapanca'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık" dedi.

Kendi dönemlerine yönelik yapılan eleştirilere anlam veremediğini ifade eden Köseoğlu, "Umut Pusat alt liglerin en kaliteli ve en tecrübeli oyuncularından biri olduğu için kendisini 2 yıllık olarak kadromuza dahil ettik ve kendisi başarı ile forma giydi. SapancaGençlikspor'umuzda göreve yeni gelen yönetimin kendisi ile yola devam etmek istememesi nedeni ile oluşan şartlardan bizi sorumlu tutmasına bir anlam veremedim. Profesyonel kulüplerde birçok oyuncu 2 hatta 3 yıllık anlaşmalar yapılmaktadır. Umut Pusat'ta sadece bu oyunculardan biridir. Ben ve arkadaşlarım Sapanca Gençlikspor için 2 yıl boyunca tüm imkansızlıklara rağmen elimizden geleni sonuna kadar yaptık. Sapanca Gençlikspor'u yönetmeye talip olan ve görevi devralan yeni ekibin bunun bilincinde olduğunu düşünmekteyim.  Umarım görevlerini en güzel şekilde yaparak Sapanca Gençlikspor'u bizim bıraktığımız noktadan daha yukarı taşırlar. Doğru adımlar atsınlar ben her zaman yanlarındayım'' diye konuştu.