''SAPANCASPOR MENAJERLERİN OYUNCAĞI OLUYOR''

SPOR

"SAPANCASPOR MENAJERLERİN OYUNCAĞI OLUYOR"

Sapanca Akademispor Kulübü Başkanı Osman Kubilay, Sapanca Gençlikspor A takımı kadrosundan çıkarılan genç oyuncular için konuştu. Kubilay, "Sapancaspor menajerlerin oyuncağı oluyor" dedi.

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan'a konuşan Başkan Kubilay, Sapanca Akademispor çıkışlı 4 genç oyuncunun A takım kadrosundan çıkartılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kubilay ayrıca Sapanca Akademispor'un projeleri ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Kubilay, Murat Taylan'a yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"SAPANCASPOR MENAJERLERİN OYUNCAĞI OLUYOR

Geçen yılın U19 takımı gol kralı Semih Tekinalp, sağbek Yusuf Efe Dursun, stoper Sefa Çalık ve Berkay Şener yetersiz performans gerekçesiyle Saspanca Gençlikspor A takımdan çıkarılmışlar. Ancak diğer yandan daha yetersiz genç oyuncular takıma alınıyor. Piyasası olmayan oyuncular getiriliyor. Sapancaspor menajerlerin oyuncağı oluyor. Bu acemi oyuncular burada parlatılmaya çalışıyor bu sebeple bizim A takıma çıkardığımız çocuklarımıza değer verilmiyor, maalesef dışarda bırakılıyor. Bu olumsuz zihniyet devam ettiği müddetçe artık Sapanca U19 takımı oluşturmayacağız, Sapanca Akademispor olarak U18 kategorisinde yerel liglere katılacağız.

SAPANCA AKADEMİSPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

Diğer yandan tüm altyapı kategori liglerine katılım sağlıyoruz. Önümüzdeki U14 Türkiye Şampiyonasına sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Aynı zamanda U11 takımımız ile günü birlik turnuvalara katılıyoruz. Altyapı kategori takımlarımızı Hakan Dursun, Gazi Kala, Ufuk Yüzücü, Arda Kubilay, Mahir Özen hocalarımız çalıştırıyor. Çocuklarımızı eğitim formatlı idmanlarla hazırlıyor ve yetiştiriyorlar. 16 Eylül tarihinde İstanbul'daki Doğayı sev, Yeşili Koru, U11 Gençler Cup günü birlik turnuvasına davet edildik. 3 yıl önce Sakaryaspor U17 takımına yolladığımız 2007 doğumlu Kazım Efe Yılmazer Sakaryaspor ile profesyonel sözleşme imzalayacak. Ayrıca 2009 doğumlu bir başka genç oyuncu Mustafa Kaan Nalbantoğlu yine Sakaryaspor kulübü tarafından takip edildi, beğenildi ve transfer için teklifi gönderildi."